Grundkursförberedelser

Sitter och förbereder inför Grundkursen nu i helgen. Även om jag haft kursen tidigare så vill jag uppdatera och se om det är något i kursen jag kan förbättra eller ändra på. Det blir en fullmatad helg för mina deltagare 🙂 För er som frågar efter kurs hemmavid i Halland så kommer det.. på nya gården kommer jag att ha egen kurslokal. Yieahh! 🙂 Helt fantastiskt!  Så förhoppningsvis hinns det med till hösten eller vintern.

Vill du ändå lära dig mer om hovar? Finns det en lokal så går det att boka teoretisk utbildning. Fång är ett hett ämne just nu kan jag tipsa om..

Min grundkurs på två dagar är fokuserad på hur man läser en hov, vad som ska vara kvar och vad som kan verkas bort. Inte det enklaste.. men nödvändigt om det ska fungera att verka en hov i balans. Alla hovar är olika och det finns ingen enkel mall att lägga på.

Lämna ett svar