Bootsutprovning

Hästhälsa har i dagsläget provboots av Equine Fusions sortiment (All terrain ultra regular/slim, Active regular/slim), Easy care provkit för Glove (och glove back country) samt provkit för Scoot boots.

Vid en bootsutprovning av Equine Fusions boots får du rida/springa/longera med din häst för att se att de passar just din häst. Du kan oftast få ett par nya boots direkt och börja rida i dom. Om det inte finns med hästens storlek så att du kan få dom på en gång så beställs de direkt och du får dom oftast inom en vecka.

Under en vecka kan du i lugn och ro prova Equine fusion bootsen och rida i dom för att verkligen se att de fungerar på de underlag du rider din häst. Skulle du välja att lämna tillbaka bootsen dras en hyreskostnad på 300kr/vecka (vid normalt slitage, gäller ej vid skadade boots eller om du har haft bootsen i hagen då det ger ytterligare slitage på bootsen).

Skulle det inte fungera med den modell som provats ut har du även bytesrätt inom en vecka till en annan storlek eller modell.

För Glove och Scoot boots finns det skal att prova, dock går dessa inte att rida/springa i. Glove beställer du sedan hos valfri leverantör, Scoot boots går att beställa direkt på plats, vissa storlekar finns i lager.