Förändringar under hösten..

Ja som vissa av er har märkt så har jag bytt jobb-bil till en mindre bil. Det innebär också att jag är lite mindre flexibel i vad jag kan ha med mig samtidigt. Men än så länge har det gått hyffsat bra.

Ni som bokar bootsutprovning och vill eller behöver ha equine fusion behöver jag veta ungefärlig storlek på hovarna för så att jag får med mig rätt storlekar. Jag prioriterar att ha med mig Scootboots då det i 95% av alla utprovningar är dessa jag provar ut. Där har jag med mig provskal och oftast ett nytt par av varje. Jag har även med mig lite av varje som artimud, stronghorn, solecleans mfl. Säg dock till innan om du behöver något speciellt.

Det går att komma hem till mig och köpa om du skulle sakna något – hör av dig innan bara så att jag är hemma. Är jag i ditt område så kan jag även ta med och mötas upp om det funkar praktiskt eller att du hämtar i det stall jag är i.

Webshopen är under ombildning. För tillfället, om man vill ha något hemskickat, behöver du maila mig din beställning.

De prisjusteringar jag gjort är att alla betalar samma pris oavsett hur många hästar det är i stallet, samt att massage och bootsutprovning inte har kombo-rabatt längre.

Då fler och fler hästar jag träffar är i behov av rehabilitering även i sin kropp öppnar jag upp för mer rehabiliteringsträning. Hur behöver din häst tränas för att bli stark och smidig? Vill du ha mer hjälp med detta så går det att boka separat eller i samband med verkning.

Hoppas början av vintern blir alltför blöt. Det tar styggt på hovarna. Ibland behöver hovarna ha lite extra skydd när de är så fuktmättade eller få stå och torka upp några timmar per dag så det är inte fel att ställa in din häst på box med torrt och rent strö när du kan även om den går på lösdrift. Kanske medans du mockar eller fyller hö.